Fűszeres, mustáros tepsis karaj: a hús omlós, a pác ínycsiklandó
Ha szereted az omlós húsételeket, a fűszeres, mustáros karajnak nálad is ott a helye az asztalon.
Összesen 10 találat.
Ha szereted az omlós húsételeket, a fűszeres, mustáros karajnak nálad is ott a helye az asztalon.
A hentes szívesen megtölti neked helyben a karajt a kolbásszal, a te dolgod már csak a fűszerezés és a sütés lesz.
Az ízes, vajpuhára sült szaftos sertésszeletnél jobb ebéd nem is kell. A pác is házi és isteni.
A karaj nem fog kiszáradni, ha baconbe tekered, a zöldségek pedig még tartalmasabbá teszik az ínyenc főételt.
Az egészben sült, spárgával töltött sertés egyik titka a fűszerezés. Karajból és szűzpecsenyéből is elkészítheted.
Így vajpuhára sül a sertéskaraj, amit a pác mellett a vele sült alma és hagyma tesz igazán extrává.
Már a sütés előtti napon pácold be a húst, hogy még ízletesebb és omlósabb legyen.
Ha nem akarsz sok időt a konyhában tölteni, a hirtelensült sertéskaraj jó választás.
Készítsd elő a karajt este, másnap pedig csak süsd meg serpenyőben.
A könnyen elkészíthető fűszeres sertéskarajhoz külön köret nem kell, mégsem lesz hiányérzeted!